Acest blog este dedicat exclusiv anvelopelor auto și îți oferă o gamă variată de informații despre acestea. Articolele noastre acoperă o gamă largă de subiecte, de la alegerea anvelopelor potrivite pentru mașina ta și până la întreținerea și depozitarea acestora. Vei găsi aici sfaturi utile, ghiduri pas-cu-pas și recomandări de la experți, care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește anvelopele pentru mașina ta.

Cand trebuie sa schimbi anvelopele de iarna cu cele de vara?

Afla cand trebuie sa schimbi anvelopele de iarna cu cele de vara si de ce este important sa nu amani aceasta schimbare. Descopera informatii utile despre cum sa verifici starea anvelopelor si cum aceasta schimbare poate afecta performanta si siguranta vehiculului tau.

Citeste mai mult
Anvelope Auto
256 views

Cum se măsoară adâncimea anvelopelor și când trebuie înlocuite?

Siguranța la volan este foarte importantă, iar o parte vitală a acesteia o reprezintă starea anvelopelor autoturismului. Adâncimea profilului anvelopelor este un aspect esențial al stării acestora, influențând aderența la drum și distanța de frânare. În acest articol, vom explora toate aspectele importante ale măsurării adâncimii anvelopelor și când este necesar să le înlocuim.

Citeste mai mult
Anvelope Auto
1163 views

DOT-ul anvelopelor auto

În acest articol vom discuta despre importanța DOT-ului anvelopelor, ce reprezintă acesta și cum poate fi folosit pentru a determina vechimea acestora. Vom oferi sfaturi practice pentru alegerea și întreținerea anvelopelor, astfel încât acestea să aibă o durată de viață cât mai lungă și să ofere o experiență sigură la volan. De asemenea, vom face o diferențiere importantă între anvelopele depozitate corect, dar mai vechi, și anvelopele utilizate care pot suferi degradare chimică și trebuie înlocuite după un anumit interval de timp. Aflați cum să alegeți și să îngrijiți anvelopele potrivite pentru autoturismul dumneavoastră!

Citeste mai mult
Anvelope Auto
1213 views

Anvelope cu profil Simetric vs Asimetric vs Directionale: care sunt diferentele si ce alegere sa faci?

Anvelopele sunt componente importante pentru masina ta si trebuie alese cu grija pentru a se potrivi perfect cu vehiculul tau. Anvelopele cu profil simetric, asimetric  si cele cu profil direcțional sunt câteva optiuni pe care le ai, dar care sunt mai bune pentru masina ta? Afla mai multe despre acestea si diferenta dintre ele in acest articol.

Citeste mai mult
Anvelope Auto
368 views

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".