Lista produselor marcii SAVA

Sava produce anvelope de înaltă calitate pentru mașini de pasageri, SUV-uri, camionete ușoare și furgonete, adecvate pentru diferite condiții meteo.

Sava este o marcă slovenă de anvelope fondată în 1946. Din 1998 face parte din compania Goodyear Tire and Rubber, garantând astfel calitatea și durabilitatea produselor sale. Sava oferă o gamă largă de anvelope pentru mașini de pasageri, SUV-uri, camionete ușoare și furgonete, cu accent pe oferirea unei performanțe excelente și siguranței în toate condițiile meteo.

Anvelopele Sava sunt proiectate și fabricate folosind cele mai recente tehnologii și materiale, fiind supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Sava acordă, de asemenea, o atenție deosebită sustenabilității, utilizând procese și materiale eco-friendly ori de câte ori este posibil.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 16 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".