Anvelope All Season

Anvelopele all season sunt cea mai versatilă opțiune. Acestea sunt capabile să facă față condițiilor de iarnă ușoară datorită compusului lor flexibil și designului detaliat al benzii de rulare.

Designul profilului și canelurile suplimentare reduc contactul cu drumul pe zona benzii de rulare pentru economie de carburant si rezistență redusă la rulare, iar în același timp detaliile benzii de rulare creșc aderența la drum și tracțiunea la temperaturi mai scăzute. Compusul își menține flexibilitatea, permițându-i să funcționeze bine în condiții ușoare de iarnă și să ofere rezistență la uzură.


Versatilitate

Anvelopele all season sunt cele mai versatile, deoarece oferă o gamă largă de dimensiuni, performanțe, capacități de încărcare și cote de viteză pentru toate vehiculele.


Designul benzii de rulare

Modelul benzii de rulare are un detaliu de lame mai înalt și caneluri suplimentare pentru a crește aderența anvelopei la drum pe zăpadă ușoară, permițându-i să funcționeze în siguranță pe tot parcursul anului.


Compozitie

Compoziția anvelopelor all season permite menținerea flexibilității în condiții de vreme moderată și asigură o uzură mai lentă benzii de rulare, astfel încât anvelopa să dureze mai mult.