Eticheta UE pentru nivelul zgomotului


Zgomotul pe care îl produc anvelopele dumneavoastră la rulare pe sosea ar putea să nu pară un factor crucial atunci când cumpărați o anvelopă, insă dacă vă petreceți o mare parte a zilei conducând pe autostrăzi, atunci este posibil să preferați să investiți în ceva care contribuie la confortul dumneavoastră de condus.


Zgomotul este măsurat în decibeli (dB), iar urechea umană poate sesiza diferența dintre aproximativ 3 decibeli.


Anvelopele cu un nivel scăzut de zgomot au între 67 și 71 dB. Cel mai înalt nivel arată unde sonore între 72 și 77 dB. Alegând o anvelopă cu un nivel de zgomot bun, puteți reduce impactul condusului dumneavoastră asupra mediului înconjurător.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".