Lista produselor marcii GOODYEAR

Goodyear este un brand de anvelope cu o istorie bogată de peste 120 de ani, cunoscut pentru calitatea și performanța sa superioară. Goodyear oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și alte vehicule, proiectate să facă față celor mai exigente condiții de conducere.

Goodyear este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu o istorie bogată de inovații și tehnologii avansate. Fondat în 1898, Goodyear este cunoscut pentru calitatea și performanța sa superioară, oferind o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și alte vehicule.

Anvelopele Goodyear sunt proiectate să ofere o performanță excelentă pe drumuri umede și uscate, cu o aderență excelentă și o manevrabilitate precisă. Goodyear oferă și anvelope de iarnă și all-season, proiectate să facă față celor mai extreme condiții de conducere.

Goodyear investește în mod constant în inovații și tehnologii avansate, cum ar fi tehnologia SilentArmor și Kevlar, care oferă o durabilitate superioară și o performanță de top. Anvelopele Goodyear sunt fabricate în mai multe țări, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța și România.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 424 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".