Lista produselor marcii MICHELIN

Michelin este un producător de anvelope cu sediul în Franța, cunoscut pentru calitatea și performanța superioară a anvelopelor sale. De la anvelope pentru autoturisme și motociclete, până la anvelope pentru camioane și avioane, Michelin oferă soluții pentru orice tip de vehicul.

Michelin este un producător francez de anvelope, care și-a câștigat o reputație de lider în industria anvelopelor, datorită inovației și performanței superioare. Michelin oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, motociclete, SUV-uri, camioane și avioane, precum și pentru diverse aplicații industriale. Anvelopele Michelin sunt fabricate în mai multe țări din întreaga lume, utilizând cele mai avansate tehnologii, pentru a oferi o experiență de conducere sigură și confortabilă, pe orice tip de drum sau condiții meteorologice. Michelin este recunoscută și pentru angajamentul său în dezvoltarea de tehnologii de mobilitate durabilă, precum anvelopele ecologice și soluțiile de gestionare a durabilității. Cu o istorie de peste 130 de ani în industria anvelopelor, Michelin este una dintre cele mai cunoscute și de încredere mărci de anvelope din lume. Compania este implicată și în alte domenii, precum turismul, gastronomia și publicarea de cărți și ghiduri turistice.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 669 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".