Lista produselor marcii BF GOODRICH

BF Goodrich este un brand de anvelope deținut de Michelin, cu o tradiție de peste 150 de ani în producția de anvelope de înaltă performanță. Brandul este renumit pentru anvelopele sale durabile și fiabile, care oferă o aderență excelentă în orice condiții de conducere.

BF Goodrich este un producător de anvelope de renume mondial, deținut de Michelin - unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu o tradiție de peste 150 de ani în producția de anvelope de înaltă performanță. Fie că conduci pe autostradă sau pe teren accidentat, anvelopele BF Goodrich oferă performanțe excelente, siguranță și durabilitate. În plus, brandul oferă o gamă largă de anvelope pentru toate tipurile de vehicule, de la autoturisme și SUV-uri până la camioane și vehicule off-road.

Anvelopele BF Goodrich sunt construite cu cele mai bune tehnologii și materiale disponibile, utilizând cele mai riguroase standarde de testare și control al calității. Acest lucru asigură că toate anvelopele BF Goodrich oferă o aderență excelentă în orice condiții de conducere, de la condiții uscate la cele umede și geroase.

De asemenea, BF Goodrich este renumit pentru angajamentul său față de mediul înconjurător. Brandul își propune să reducă impactul anvelopelor asupra mediului, prin dezvoltarea de tehnologii inovatoare și prin utilizarea materialelor prietenoase cu mediul.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 208 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".