Lista produselor marcii HANKOOK

Hankook este un producător global de anvelope cu o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru autoturisme, SUV-uri, camioane și alte vehicule. Cu o istorie de peste 75 de ani în industria anvelopelor, Hankook se concentrează pe inovație și tehnologie pentru a oferi performanță superioară și siguranță pe drumuri.

Hankook este un producător global de anvelope cu o istorie de peste 75 de ani în industria anvelopelor. Cu o gamă largă de produse pentru autoturisme, SUV-uri, camioane și alte vehicule, Hankook se concentrează pe inovație și tehnologie pentru a oferi performanță superioară și siguranță pe drumuri. Anvelopele Hankook sunt proiectate și fabricate cu cele mai avansate tehnologii și materiale, pentru a oferi o aderență excelentă, manevrabilitate precisă și o durată lungă de viață. Hankook oferă și anvelope de iarnă și all-season, proiectate să facă față celor mai extreme condiții de conducere. Hankook este un brand cunoscut pentru investițiile sale constante în inovație și tehnologie. Anvelopele Hankook sunt fabricate în mai multe țări, inclusiv Coreea de Sud, China, SUA, Germania și Ungaria.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 213 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".