Lista produselor marcii SEMPERIT

Semperit este o marcă austriacă de anvelope de înaltă calitate pentru mașini de pasageri, camionete ușoare și furgonete, deținută de compania Continental AG. Anvelopele Semperit sunt fabricate în Europa și Asia și oferă performanță excelentă în toate condițiile meteo.

Semperit este o marcă austriacă de anvelope de înaltă calitate, deținută de compania germană Continental AG. Cu o istorie de peste 110 ani, Semperit este renumită pentru calitatea și durabilitatea produselor sale. Semperit oferă o gamă largă de anvelope pentru mașini de pasageri, camionete ușoare și furgonete, cu accent pe performanță și siguranță în toate condițiile meteo. Anvelopele Semperit sunt proiectate și fabricate folosind cele mai recente tehnologii și materiale, fiind supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

Compania-mamă Continental AG este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu operațiuni în peste 50 de țări din întreaga lume. Anvelopele Semperit sunt fabricate în Europa și Asia, cu o atenție deosebită acordată sustenabilității și protecției mediului. Semperit utilizează procese și materiale eco-friendly ori de câte ori este posibil, fiind angajată să-și reducă impactul asupra mediului.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 146 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".