Lista produselor marcii GISLAVED

Gislaved este un brand de anvelope din Suedia, cunoscut pentru performanța sa excelentă pe drumuri înzăpezite și gheață. Gislaved oferă o gamă largă de anvelope de iarnă și all-season, proiectate să facă față celor mai extreme condiții de conducere.

Gislaved este un brand de anvelope de înaltă calitate, fondat în Suedia în 1893. Astăzi, Gislaved face parte din grupul Continental și oferă o gamă largă de anvelope de iarnă și all-season, proiectate să ofere o performanță excelentă pe drumuri înzăpezite și gheață. T

oate anvelopele Gislaved sunt proiectate și fabricate cu cele mai bune tehnologii și materiale disponibile, cu o atenție deosebită la detalii și calitate. Gislaved oferă o experiență de conducere sigură și confortabilă, cu o aderență excelentă pe drumuri umede și uscate, dar și în cele mai extreme condiții de iarnă.

Gislaved fabrică anvelope în mai multe țări, inclusiv Suedia, Germania și Cehia, cu un accent puternic pe sustenabilitate și reducerea impactului asupra mediului.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 80 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".