Informații despre anvelopele Run Flat


Anvelopele Run Flat sunt o opțiune populară pentru șoferii care doresc o siguranță mai mare în timpul condusului sau pentru cei care nu au roată de rezervă în echiparea autoturismului. Aceste anvelope au o tehnologie specială care le permite să continue să funcționeze chiar și după ce au fost perforate sau avariate. Acest lucru înseamnă că puteți conduce în siguranță până la un service auto pentru a vă repara anvelopa.


Un alt beneficiu al anvelopelor Fun Flat este că acestea reduc riscul de accidente cauzate de pene de cauciuc. Atunci când o anvelopă tradițională suferă o puncție, acest lucru poate duce la o pierdere bruscă de presiune în anvelopă, ceea ce poate provoca pierderea controlului vehiculului. Cu anvelopele Run Flat, riscul de pierdere a controlului este redus semnificativ.


Cu toate acestea, există și dezavantaje ale anvelopelor run flat. Ele pot fi mai scumpe decât anvelopele tradiționale și pot oferi un confort mai scăzut deoarece nu au perete lateral flexibil. De asemenea, pot fi mai grele decât anvelopele tradiționale, ceea ce poate afecta economia de combustibil.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".