Lista produselor marcii PIRELLI

Pirelli este o marcă italiană de anvelope de înaltă calitate, cunoscută pentru performanța sa excelentă și pentru designul inovator. De la anvelope pentru autoturisme și motociclete, până la anvelope pentru camioane și vehicule agricole, Pirelli oferă soluții de mobilitate pentru toate nevoile.

Pirelli este un producător italian de anvelope, fondat în anul 1872 și cunoscut în întreaga lume pentru calitatea, performanța și inovația produselor sale. Compania oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, motociclete, camioane și vehicule agricole, precum și pentru aplicații industriale.

Anvelopele Pirelli sunt fabricate în mai multe țări din lume, inclusiv Italia, România, Turcia, Brazilia, China și Statele Unite, și sunt realizate cu cele mai avansate tehnologii și materiale, pentru a oferi performanță excelentă și durabilitate. Pirelli este implicată activ în dezvoltarea de soluții de mobilitate durabilă, precum anvelopele cu emisii reduse de carbon și reciclabile.

Cu o tradiție de peste 150 de ani în producerea de anvelope, Pirelli este o marcă de încredere pentru șoferii din întreaga lume. Compania se concentrează asupra inovației și designului inovator, oferind produse care combina performanța excelentă cu un aspect atractiv. Pirelli este partenerul de anvelope al multor producători de automobile de prestigiu, precum Ferrari, Lamborghini și Porsche.

Pirelli are o rețea globală de distribuitori și parteneri, care oferă servicii de vânzare și post-vânzare de înaltă calitate, precum și asistență tehnică și servicii de mentenanță. Compania se angajează să ofere clienților săi cele mai bune soluții de mobilitate, indiferent de nevoile lor.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 343 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".