Anvelope de vara

Anvelopele de vară sunt concepute pentru a fi utilizate în condiții de vreme caldă uscată și umedă și nu vor funcționa bine în timpul iernii.

Modelul benzii de rulare prezintă mai puține caneluri și o densitate scăzută a lamelor, ceea ce mărește suprafeța benzii de rulare care vine în contact cu drumul. Contactul mai bun cu drumul îmbunătățește receptivitatea la direcție a anvelopei, capacitatea de viraj și scurtează semnificativ distanța de frânare.


Detaliu bandă de rulare

Anvelopele de vară au un model de benzi de rulare mai puțin detaliat, care este conceput pentru a crește contactul anvelopei cu șoseaua în orice moment.


Manipulare

Datorită contactului mai mare cu drumul, controlabilitatea anvelopei, virajele și capacitatea de frânare sunt asigurate pe vreme uscată și umedă.


Performanţă

Majoritatea anvelopelor de vară, datorită compusului chimic cu aderență ridicată, sunt destinate conducerii de înaltă performanță.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".