Lista produselor marcii TIGAR

Tigar este un brand de anvelope de calitate superioară, care oferă o gamă largă de produse pentru vehicule de pasageri, vehicule utilitare ușoare și camioane. Aceste anvelope sunt proiectate pentru a oferi performanțe optime în orice condiții de drum și de vreme, oferind siguranță și confort în timpul condusului. Brandul Tigar face parte din grupul Michelin și își asumă angajamentul de a produce anvelope de înaltă calitate pentru clienții săi.

Tigar este un brand de anvelope care face parte din grupul Michelin, unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din lume. Brandul Tigar oferă o gamă largă de produse pentru vehicule de pasageri, vehicule utilitare ușoare și camioane, care sunt proiectate pentru a oferi performanțe optime în orice condiții de drum și de vreme.

Anvelopele Tigar sunt fabricate în Europa, în țări precum Serbia și România, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate. Aceste anvelope sunt testate riguros în cele mai extreme condiții, pentru a se asigura că oferă siguranță, confort și performanțe optime în timpul condusului.

Brandul Tigar este dedicat să producă anvelope de înaltă calitate, care să ofere un raport excelent între calitate și preț pentru clienții săi. Indiferent de tipul de vehicul sau de condițiile de drum, Tigar are o soluție potrivită pentru nevoile și bugetul fiecărui client.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 157 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".