Lista produselor marcii KUMHO

Kumho Tires este un producător global de anvelope, oferind o gamă largă de produse pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și alte vehicule. Anvelopele Kumho sunt cunoscute pentru performanța superioară și durabilitatea lor, oferind o experiență de conducere confortabilă și sigură.

Kumho Tires este un producător global de anvelope cu o gamă largă de produse pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și alte vehicule. Kumho Tires a fost înființată în 1960 în Coreea de Sud și are o prezență globală în peste 180 de țări.

Anvelopele Kumho sunt proiectate și fabricate cu cele mai avansate tehnologii și materiale, pentru a oferi o performanță superioară și o durată lungă de viață. Gama de produse Kumho include anvelope de vară, all-season și de iarnă, precum și anvelope pentru mașini sport.

Kumho Tires este deținută de conglomeratul sud-coreean Kumho Asiana Group, care are o gamă largă de afaceri, inclusiv în domeniile aviației, construcțiilor și deține o bancă comercială.

Anvelopele Kumho sunt fabricate în mai multe țări, inclusiv în Coreea de Sud, China, SUA și Vietnam.

Mai putin
Se afiseaza 1-12 din 201 produs(e)

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".